Jeugdclubs Gereformeerde Kerk Sliedrecht Jeugdclubs Gereformeerde Kerk Sliedrecht

Welkom bij het clubwerk van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht
Van september tot en met mei is er elke week (behalve in de vakanties) club!
De club is er voor iedereen op het basis- en voortgezet onderwijs.

Wat we doen!
Wat we doen op de club? Spelletjes, sporten, over het geloof praten, knutselen, zingen, bidden en gewoon gezellig met elkaar zijn!
Behalve elke week club, organiseren we ook activiteiten zoals het kinderkerstfeest en als hoogtepunt: het jaarlijkse kamp.
Met als basis het christelijke geloof willen we een fijne en veilige plek zijn waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten en leuke dingen met elkaar kunnen doen.

Informatie
De clubcontributie bedraagt € 3,00 per maand. Ook sparen we met alle clubkinderen elk seizoen voor een goed doel. Deze bijdrage komt op € 3,00 per seizoen.
Dit jaar sparen we met elkaar voor St. Rafael, zij zetten zich in voor kansarme kinderen in Armenië.
Alle clubs worden gehouden in De Voorhof, het kerkelijk centrum van de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6. Kijk voor alle informatie in onze folder.

Folder
Voor een overzicht van alle activiteiten in het seizoen 2018-2019 is een folder uitgegeven waarin je alle informatie kunt vinden over het jeugdwerk in onze kerk (klik hier).

Wil je meer weten?
Zoek je iets wat je niet kunt vinden of wil je iets weten over één van onze activiteiten neem dan contact op met:

Voorzitter: Jelle Bijlsma 06-19448900 info@jellebijlsma.com
Secretariaat: Hannah Bakker
Amanda van den Heerik
  clubwerksliedrecht@outlook.com
Penningmeester: Daan de Zwart 06-13251469 dezwart.daan@gmail.com

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten wordt dan lid van onze besloten Facebook pagina.
Naam van de groep: Clubwerk Sliedrecht

Financieel steunen
Wilt u ons clubwerk financieel steunen?
Maak dan uw gift over op de bankrekening NL 49 RABO 0373 7134 01 t.n.v. JJW Geref. Kerk Sliedrecht t.g.v. Jeugdraad GKS of Clubwerk GKS